GuildPortal will be going offline (permanently) by the end of the month.
Sign Up! Login: Password: New User? Forgot? Support
Guild information
Online lige nu
There are   members online.
Råb
No shouts have been added yet.

Seneste poster
No recent posts.
Velkommen

Hej Guest.

Road kill er et lille guild, som mest er for danske spillere, dog har der sneget sig en enkelt svensker og spanioler med.  

Guildet blev grundlagt af Beefstouw, da han mistede interessen for spillet gav han faklen videre til Aleister, som dags dato er guild master.

Ideen med guildet er at den er forbeholdt venner, familie og kollegaer som på en eller anden måde har en tråd til en anden i guildet.
Grunden til dette er så tolerance-niveauet er større, vi kan tage tingene i vores tempo (som ikke er særlig hurtigt) og man bliver ikke kicket, hvis man ikke er aktiv nok.

Vi kunne godt tænke os at raide på et roligt men stabilt niveau, men det er svært at gøre med kun 8-10 aktive guildmedlemmer.
Men én ting road kill er kendt for er at vi giver aldrig op!

Der er også plads til PvP, syning, isspisning, rejser og løbeture, bare det IKKE bliver i den tid der skal bruges på raiding og dungeons.

Vi er glade for at have dem vi har med os.

Guild Nyheder
Other Guild News
ArchivesRSS

Nu det jul igen

Babybjørn, Dec 12, 11 8:08 AM.
Aleister spurgte i starten af december om vi mon skulle tage det roligt med raids i denne måned. Det var jo måneden for glæde og ikke for blodudgydelser. Jeg må indrømme at jeg ikke helt forstod hvad han mente. Er det ikke altid tid til blodudgydelser? Men hey, jeg er ikke den der er bange for at skjule at jeg intet fatter, og gav ham ret. Han vred hænderne bekymret sammen og jeg skyndte mig at byde ham en drink, da jeg ellers skulle rundt og samle fingerknogler op og jeg havde ikke min sekundlim med mig. Julen er altid slem for Aleister, da han ikke ved om folk får så meget nyt og spændende legetøj at de ikke har tid til at raide, så nu ville han tage sorgerne på forskud og give folk en pause før jul, så vi forhåbentlig kan starte stærkt igen i januar.
Efter en enkelt drink gik han i gulvet. Det kan også have noget at gøre med at jeg slog ham i hovedet med min fine nye mace, så han holdt kæft. Hvem ved!

- Babybjørn

Cho'gall er DØD!

Babybjørn, Nov 16, 11 9:51 AM.
Undskyld jeg først skriver nu. Jeg skulle lige vågne fra min brandert.
Så er det sket med Cho'gall. Vi fik ham ned, som den mange øjede satan han nu er. I går altså. Vi havde fået os kæmpet os frem til han og havde forgæves prøvet at slå ham ihjel. Men igår fik vi samlet et stærk hold i form af mig, Sarkahn, Aleister, Dumsy, Arkadas, Saraye, Frostburnz, Gerok, Helgrimm og Krool. Og efter at han havde tævet livet ud af os en gang, gjorde vi det samme med ham. Sådan. Hvad skal jeg sige?
Jeg har en drønende hovedpine, for det skulle jo selvfølgelig fejres med at uddele tæv til en masse ondlinger i Black Wing Descent og bagefter skulle der drikkes. Jeg må virkelig holde igen med al den raiding. Jeg får al for meget hovedpine af de tæsk. Som min mor siger "hvis man ikke kan drikke smerten væk, så har du ikke drukket nok."

- Babybjørn

Nefarian er DØD!

Babybjørn, Aug 21, 11 10:22 AM.
Så lykkedes det.
9 af os nakkede Nefarian. Det var vores tredje forsøg den aften og det var rigtig spændende. Kishak og Krool havde sørget for at samle alle Bone Warriors så de døde samme sted, så Aleister og jeg (Babybjørn) ville få det nemmere når vi kom ned fra vores pedestaler, når Nefarian var færdig med at oversvømme rummet med lava. Aleister og Jeg (Babybjørn) døde da Nefarian var tæt på selv at miste livet. Det betød at de fire Bone Warriors løb over mod Kilgroth, Kishak, Dumsy, Müllerbass, Krool, Frostburnz og Celesky. Frostburnz havde set det komme, måske fordi han hørte vores dødsrallen. Han sørgede for at stoppe dem ved at gøre dem til isterninger. I min spørgelseskrop så jeg Nefarian falde. Og luften blev fyldt med sejrsbrøl.

Sådan sluttede min lørdag aften, eller rettere den sluttede i en Orgrimmar pub hvor jeg genfortalte historien mange gange. Jeg havde slet ikke tid til at drikke noget.

- Babybjørn

 Nefarian=død <=> Road Kill=sejrsherrerne (jeg er supergod til matematiske ligninger)

Lige ved og tæt på

Babybjørn, Aug 16, 11 4:01 AM.
Så, vi er afsted hver uge nu. Og det er fint. Vi fik endda Chimaeron ned. Men nu er det Nefarian der driller. Suk. vi får hans søster Onyxia ned. Hver gang. Men i hans 3. fase. (Hvor jeg skal til at lave noget), der dør vi, indtil videre fordi jeg ikke har styr på alle de bone warriors. Eller rettere; jeg snubler over mine egne tæer når jeg skal prøve at slå på dem samt at løbe væk fra dem, og før jeg ved af det står jeg henne ved Nefarian og så han jeg spærret alle mine venner inde i ild og vupti, som dør alle. Suk. Enten det, eller også så glemmer jeg lige at råbe højt til healeren når jeg skifter retning og så dør Baby også pænt meget. SUK! Jeg må virkelig stoppe med at drikke.

- Babybjørn

Vi er supergode

Babybjørn, Aug 7, 11 5:28 AM.
Jeg har ikke skrevet et stykke tid, fordi at nu kører det bare for os her i Roadkill. Vi kommer nu fast afsted hver uge og indtil videre har vi ikke været nødt til at aflyse en eneste gang. Efter som det ikke længere er nogen sensation og Magmaw er faldet for vores kyndige hænder mere end en gang, har jeg ikke set det nødvendigt at rapportere yderligere om vores eventyr.

Vi er endda kommet så langt til at gå ind i Bastion of Twillight, da Chimaeron endnu nægter at ligge sig ned og derved forhindre os i at slå på Nefarian i Blackwing Descent.

Jeg skriver igen når jeg får flere spændende udfordringer smidt i hovedet.

-Babybjørn
Jeres mening
Close: 4 weeks, 1400 days ago
Billeder
WOWhead fortæller
Advertisement
So-and-so has logged on!
%title%
%message%